Monday, December 15, 2008

PARTY HARD

Nu på Onsdag drar Julens klubbaktiviteter officiellt igång. Efter vernissagen på Onsdag som jag skrev om i förra posten så är det dags för den traditionella I LOVE LÅ kvällen på Onsdagsklubben.


Senare på Lördag 20/12 är det DELUXE!-AFTON där en precis hemflugen DJ Delirious gästar och delar ut julklappar till dom som är snälla. Räkna med galet bra musik och mycket folk.


Fem dagar senare har man gjort bort allt julklappsutdelande och umgänge med släkt och familj. På Juldagen gästar inte mindre än 6 DJs den nybyggda scenen på Kafelino/ChillOut. Våra favorit DJs spelar sin 5 favorit låtar från det gångna året. Kommer bli helt insane så se till att köpa förköp! Det hittar du på Happy People för 100 pix. Men snabba på, det finns bara 100 st.

På Annandagen smygstartar vi nya klubben FABRIKEN. Gästar gör inga mindre än din lokala favoritblogg när det gäller mer urban musik. We Love Donuts Too - www.wldt.blogspot.com för den som ville checka in den lite mer. Självklart rekommenderas förköp som kostar 100 kr och finns på Happy People. Endast 100 st!

Avslutningsvis.. Donae'o - Party Hard


No comments: